Gyorsabb vizsgálatok, még pontosabb diagnózis
Uniós fejlesztés a Bagoly Egészségházban. A 14,02 millió forint európai uniós támogatás segítségével korszerű, a diagnosztikai vizsgálatokat gyorsabbá és hatékonyabbá tévő ultrahang készülékek beszerzésére került sor.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, mely során a kecskeméti Bagoly Egészségház szakellátásait fejlesztettük a versenyképesség növelése, a minőségi és magasabb szintű betegellátás feltételeinek megteremtése érdekében.

A fejlesztést adaptív technológiai innovációval, a szükséges orvos-technológiai fejlesztések megvalósításával és új modern eszközök beszerzésével valósítottuk meg.

A 14,02 millió forint európai uniós támogatás segítségével korszerű, a diagnosztikai vizsgálatokat gyorsabbá és hatékonyabbá tévő ultrahang készülékek beszerzésére került sor.

A fejlesztés eredményeként az ultrahangos vizsgálatok palettája bővül, magasabb szintű szolgáltatások, új vizsgálati eljárások jönnek létre. Lágy részek, ízületek, erek, emlők, prosztata, nyirokcsomók, pajzsmirigy, szív, méh, petefészkek nagy pontosságú vizsgálata válik lehetővé a fejlesztés hatásaként. A várakozási idő a precízebb, gyorsabb diagnosztika miatt rövidebb lesz. A beszerzett készülékek segítséget nyújtanak a korábban is működő Ortopédiai, Nőgyógyászati, Urológiai, Gyermek-sebészeti, Általános radiológiai és Reumatológiai szakvizsgálatokon. Valamint ezek mellett új szakirányként, Kardiológiai szakrendelés elindítása is lehetővé válik.

A fejlesztéssel és szolgáltatásbővítéssel továbbra is célunk, hogy a térség egyik legmagasabb színvonalú egészségügyi központja legyünk, ahol pácienseink sokrétű egészségügyi ellátásban részesülhetnek, és ahol szinte minden egy helyen hozzáférhető.

Kiváló szakemberek, modern eszközök és kellemes környezet várja a Bagoly Egészségházba érkezőket, ahol a lehető legrövidebb várakozási időveltudunk pontos diagnózist biztosítani és szükség esetén további kezeléseket javasolni betegeinknek.