Rólunk

A Bagoly Egészségház egy olyan egészségügyi központ Kecskeméten, ahol széleskörű és magas szakmai színvonalú egészségügyi ellátás valósul meg modern, barátságos környezetben.

A 30 éve működő Egészségház alapításakor a cél az volt, hogy a kórházi kezelésen, ápoláson kívül, „minden egy helyen” hozzáférhető legyen: háziorvosi-, szakorvosi ellátás, diagnosztikai vizsgálatok. Az elmúlt időszak fejlesztéseinek köszönhetően gyógyszertár, nemzetközi oltóközpont és egészségmegőrző  szűrővizsgálatok szélesítik szolgáltatásainkat.

Az alapítása óta számtalan fejlődést megélt Bagoly Egészségház működését jelentősen meghatározzák a folyamatos technikai és szakmai fejlesztések, amelyek kiemelkedő és biztonságos betegellátást tesznek elérhetővé.

Több mint harminc orvosi szakterület képviselteti magát az Egészségházban és az itt gyógyítók az egymás közötti kiváló együttműködésnek köszönhetően végig tudják követni a pácienst a diagnózis után, biztosítva ezzel a sikeres terápiát és gyógyulást.

Az Egészségház alapítója, Dr Pongrácz József olyan Egészségházról álmodott, „ahol közösen, teamben dolgozunk, ahol nem csak a betegséget gyógyítjuk, hanem a beteggel foglalkozunk, és a szaktudáson kívül a gyógyítás része a jó szó is.

A hozzánk forduló páciensek ellátásában az alapító szellemiségét követi családja, akik az Egészségházat működtetik. Céljuk, hogy Önök, akik a Bagoly Egészségházat választják, elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és megtapasztalják a  hiteles orvosi szaktudással párosult emberséget, gondoskodást a sikeres gyógyulás érdekében.