Bemutatkozás
1985-ben kezdtem orvosi pályafutásomat a Gyulai Kórház bőrgyógyászatán. 1989-ben szakvizsgáztam. 1990 óta dolgozom Kecskeméten, több évig a Megyei Kórház Bőrgyógyászati Osztályán , majd vállalkozásban folytattam a betegellátást. Jelenleg is vállalkozó orvosként dolgozom a Bagoly Egészségházban és a Kiskőrösön a Bőrgyógyászati TB finanszírozott szakrendelésen. Kecskeméten a Bagoly Egészségházban és a Festő utcai rendelőben is van magánrendelésem.

Fontosnak tartom a legújabb szakmai írányelvek,kutatási eredmények ismeretét,így rendszeresen veszel részt szakmai kongresszusokon és továbbképzéseken. A megszerzett új ismereteket folyamatosan beépítem a tevékenységi körömbe,a napi betegellátásba.

Tagságaim:
Magyar Orvosi Kamara
Magyar Dermatológiai Társaság

A betegellátás bizonyos értelemben szoros kapcsolat beteg és orvos között. Az optimális orvos-beteg együttműködéshez fontosnak tartom a bizalmat, őszinteséget és az empátiát. A betegeimet igyekszem maximálisan felvilágosítani a betegségükről, a lehetséges következményekről és kezelési lehetőségekről.A személyes találkozáson kívül elérhető vagyok email-en és telefonon is felmerülő kérdések esetén.

Általános bőrgyógyászati betegségekkel és kozmetológiai problémákkal is várom a felnőtt és gyermek pácienseket.

A teljesség igénye nélkül:
– vírusos szemölcsök
– Időskori bőrelváltozások
– gombás, bakteriális bőrbetegségek
– ekcéma, rozácea, akne
– pikkelysömör
– csalánkiütés
– köröm- és hajbetegségek
– anyajegy szűrés
– bőrdaganatok
– kozmetológia problémák