Néhány óra az egészségért
A tavasz minden új kezdete. Komplett egészségmegőrző szűrővizsgálattal Ön is sokat tehet egészségéért és megújulva, egészségesen folytathatja mindennapjait.

Nyugodt légkörben, néhány óra, kiváló szakorvosok és megújulva, egészségesen folytathatja mindennapjait!

Kecskeméten a Bagoly Egészségház több, mint 15 éve sikeresen működteti egészségmegőrző szűrővizsgálati szolgáltatását . „Emberségre hangolva”mottó jegyében,  szombat délelőttönként  több szakorvossal elvégzett komplex egészségügyi szűrővizsgálattal, a magánszemélyek is  hiteles, pontos képet kaphatnak saját egészségügyi állapotukról. Az intézményben  kellemes, családias környezetben,  a szakmájukban elismert, kiváló orvosok végzik  a vizsgálatokat. Az elmúlt évek tapasztalatai alátámasztják:  egy komplett szűrővizsgálattal időben felismerhető és megelőzhető a legtöbb súlyosabb kórkép kialakulása. Volt már példa vesetumor és rákos elváltozások kiszűrésére is.

A páciensek a szűrést követően, közérthetően megfogalmazott, írásos szakvéleményt vehetnek át leleteik alapján, és életvezetési tanácsokat  kapnak a későbbieket illetően. Egy esetlegesen feltárt probléma esetén, a Bagoly Egészségházban lehetőség van a további vizsgálatok elvégzésére is, hiszen az Intézményben számos szakrendelés megtalálható TB-s és magánrendelés formájában.

Egy általános szűrővizsgálati program magába foglalhatja a belgyógyászati, EKG, hasi ultrahang, urológiai vagy nőgyógyászati, szemészeti, fül-orr-gégészeti, bőrgyógyászati, mozgásszervi, fogorvosi és pszichológiai, kardiológiai vizsgálatokat, valamint ezeken túlmenően a különböző laboratóriumi vizsgálatokat.

Csupán néhány óra az életéből, és megbizonyosodhat egészségi állapotának helyzetéről!  

Ne feledje, mindig okosabb és hasznosabb  a megelőzés, mint  egy már kialakult betegség kezelése!

A Bagoly Egészségház szűrővizsgálati programja várja magánszemélyek és cégek kollektíváinak jelentkezését. Bővebb információ és jelentkezés a 06/20-360-1870-as telefonszámon munkanapokon 08.00-16.00 óráig vagy a szures@bagolyegeszseghaz.hu email címen lehetséges.